top of page

Avís legal

 

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús del lloc web zixunconsulting.com del que és titular ZIXUN CONSULTING SL CIF B72920770 al carrer Pau Casals 28, 08184 (Palau-Solità i Plegamans) Tel. 93 728 11 10.

La pàgina web de ZIXUN Consulting, té per objecte facilitar als usuaris informació relativa als seus serveis.

L'usuari accedeix al lloc web de forma lliure, gratuïta i conscientment sota la seva exclusiva responsabilitat, acceptant plena i expressament les condicions que tutelen la web.

La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu.

El titular d'aquesta web es reserva el dret a interrompre l'accés al present lloc web amb caràcter temporal o definitiu en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa.

El titular d'aquesta web, així mateix, es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la informació continguda i localització del lloc web, així com serveis i les condicions requerides per utilitzar els mateixos quan ho consideri oportú. Aquestes modificacions seran vàlides des de la seva publicació en el lloc web.

Tots els drets de propietat industrial i intel•lectual sobre aquesta pàgina web estan legalment reservats, no existeix per part de l'usuari cap llicència d'ús o dret d'apropiació.

Els usuaris del lloc web únicament podran realitzar un ús privat dels continguts. ZIXUN Consulting no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

NO s'autoritza la reproducció parcial o total dels continguts d'aquesta web.

CLÀUSULA D'EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

Els continguts incorporats al lloc web han estat confeccionats amb el propòsit de donar informació als usuaris. El titular del mateix no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a la integritat o exactitud de la informació proporcionada, aquesta informació podrà ser modificada sense previ avís. Tampoc es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, numèrics o formals que pugui contenir el lloc web.

El titular d'aquesta web no assumeix responsabilitat alguna respecte dels danys que poguessin ocasionar a l'usuari la consulta de la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada dels enllaços dels continguts d'aquest lloc.

Els enllaços continguts en aquesta pàgina són exclusivament informatius. El titular d'aquesta web no serà responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços.

Els enllaços d'aquest lloc web tenen per objecte prestar informació als usuaris, no establint en cap cas una recomanació de contractació de serveis o productes oferts a la web de l'enllaç consultada. D'aquesta manera el titular d'aquest lloc web no es responsabilitza del contingut i disponibilitat dels llocs web als quals enllaça fora de la seva pàgina, de qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir per la connexió o per l'ús de qualsevol contingut, producte o servei disponible en els llocs web als quals es dirigeixin els enllaços.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La visita del lloc web zixunconsulting.com no implica a l'usuari subministrar informació de la seva identitat, sent totalment anònima. En el cas que els usuaris realitzessin una sol•licitud d'informació, a través del formulari corresponent, les dades dels usuaris no seran emmagatzemades, conservades, tractades ni cedides. De qualsevol forma posem en el seu coneixement la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel•lació, en els termes establerts en la legislació vigent, que podrà fer efectius dirigint-se per escrit a info@zixunconsulting.com.

El titular d'aquesta web no es fa responsable pels danys i perjudicis derivats, directa o indirectament, per la falta de lectura d'aquest avís, o de l'incompliment de les obligacions especificades en les condicions establertes en el mateix.

D'acord amb l'exposat en aquestes condicions, el titular d'aquesta web exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin deure's a la transmissió, difusió, emmagatzematge, per l'accés al lloc web o dels seus continguts.

El titular d'aquesta web i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés o ús de la web al dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

bottom of page